Beoordelingen

8,6
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
8,5
Comfort
8,4
Locatie accommodatie
8,6
Faciliteiten
8,4
Personeel
9,2
Waar voor uw geld
8,2

Beoordelingen

    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    1 oktober 2017
    De kamer was erg donker.
    De locatie is in een zeer klein dorp met mooie natuur. De kamer is gezellig ingericht en je kan buiten op een terras zitten. Bij het hotel is een restaurant en verder is er niks te doen in het (klein) dorpje.
    Catelijne
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    18 september 2017

    een bijzonder idyllisch plekje, een bijzondere hoteleigenaar, diner en ontbijt was letterlijk een ve

    ontbijt....er was geen zuivel voor ontbijt..dat was jammer, verder echt spaans provenciaals
    PEENE4941
    es

    Beoordelingsscore

    8,3
    10 september 2017
    Wij hadden een dag langer moeten blijven !
    Na heel wat zoekwerk in het dorp ontdek je een geweldige locatie met een uitzonderlijke vriendelijke gastheer in een uitzonderlijk kader. Zeker het restaurant is de moeite om te bezoeken en niet enkel voor de voortreffelijke maaltijd maar zeker voor het kader. Geen poespas ,geen kaart maar zeer goede maaltijd met ook goede wijnen zonder keuze; loont een omweg. De dorpsfeesten zijn aanstekelijk maar luidruchtig. Miguel-Angel wij komen zeker terug !
    Pepijn
    be

    Beoordelingsscore

    9,6
    6 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Anna1F
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    21 juli 2017

    Bijzonder hotelletje, klein, veel antiek, persoonlijke aandacht. Eten in restaurantje, fantastisch!

    Wat een bijzonder hotel. Wij hadden een schattig huisje als hotel kamer. Je kan er heerlijk buiten zitten. De bijzonder vriendelijke eigenaar brengt je een lekker koud biertje of een fantastisch wijntje met olijven uit de streek. Prachtige omgeving met een interessante wijn route en heel veel oude dorpjes. Je parkeert niet echt op het terrein zelf, maar een stukje grond vlakbij. Een absolute aanrader is het dinner, er is geen kaart. De dame in de keuken kookt hemels, je wordt verwend met producten uit de streek.
    Dirk
    be

    Beoordelingsscore

    9,6
    21 mei 2017

    Charmant verblijf in een klein en rustig dorpje!

    Niets
    Heel charmant verblijf, zeer rustig gelegen maar toch perfecte uitvalbasis voor mooie uitstapjes rondom Alquezar. Heel vriendelijke eigenaar, heel behulpzaam. Een absolute aanrader: het restaurantje van de eigenaar (zeer goede kok) vlak aan de overkant van het straatje. Top!
    Gerrit-Jan
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    7 oktober 2016

    Doorreis

    Diner en ontbijt,zeker na de door booking gewokte verwachtingen
    Sfeer,kleinschalig
    A.E.M.
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    18 september 2016

    geweldig

    Hans
    es

    Beoordelingsscore

    9,2
    4 augustus 2016

    geweldig

    ontbreken van airco
    Prima ontbijt. Ongelooflijk aardige eigenaar en overig personeel. Restaurant zeer sfeervol en uitstekende bediening en eten. Absolute aanrader.
    Patricia
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    28 mei 2016

    Persoonlijk en huislijk.

    Niets.
    Wie van kleinschaligheid, gezelligheid en persoonlijke behandeling houdt moet hier zeker heen gaan. En hulde aan de charmante kokkin die heerlijk kookt!